Om oss

UppDraget HVB är ett litet behandlingshem med totalt 6 platser för pojkar mellan 13 -16 år.

Vi arbetar med ett miljöterapeutiskt ungdoms- och familjearbete som utgår ifrån och vill förstärka befintliga resurser i samspelet mellan ungdomar, föräldrar och det övriga nätverket.

Verksamheten är godkänd av Inspektionen för Vård och Omsorg för aktuell målgrupp samt har de tillstånd som behövs från livsmedelsverket och brandmyndigheten.

Lövlund ligger utanför Nyköping

Huset, Lövlund, är beläget i den vackra Sörmländska naturen ca 18 km utanför Nyköping. Det finns bussförbindelser till och från Nyköping som i sin tur har buss – och tågförbindelser med övriga Sverige. Genom Skavsta Nyköping Airport finns möjligheter att flyga till/från Nyköping.

Kontaktinformation och vägbeskrivning

Lövlund är en fastighet på 350 kvm i 3 plan. Utöver kontor och personalrum har vi 7 ungdomsrum, tv-spelsrum, allrum kök och matrum. Vi har en stor tomt med fruktträd och gott om plats för utomhusaktiviteter.

Det är nära till en skidbacke som utnyttjas flitigt under vinterhalvåret samt till residensstadens alla faciliteter och aktiviteter. Vi disponerar egen båt som ger möjlighet till både bad och fiske sommartid.

Kontakta oss

Hitta hit

Besöksadress

Koppartorp Lövlund
611 95 Nyköping

Postadress

Box 344
611 27 Nyköping

Emailadress

magnus@uppdragethvb.se

UppDraget HVB

070-790 98 11

Placering

070-790 98 12